Bor du i et område, som har mange indbrud?

Vores blog

Eller vil du bare sikre dit hus ekstra i mod indbrud, så burde du købe dig en tyverialarm. Der er rigtig mange fordele ved at købe en alarm fremfor, at undlade det. Alene det at du har en tyverialarm i dit hjem er typisk den største ”skræmme” effekt, for indbrudstyve.

Hvorfor skulle en tyv vælge et hjem med tyverialarm, når de kan vælge et af dit hjem, som ikke har en tyverialarm.

Men hvilken alarmsystem, skal du så vælge? Det er et enormt marked, så det kan være rigtigt svært, og finde rundt i.

Når man skal finde en alarm handler det om, at forebygge mod et indbrud. Når alt kommer til alt, så handler det hele om, hvor risikovillig, at tyven er. Hvis han er meget villig, så vil han godt vælge et hjem med alarm, men han ved at han har travlt. Når alarmen først hyler, så laver der en masse larm, som får andre mennesker til, at blive opmærksom på hjemmet, og derfor bliver det ekstra svært, for tyven at udføre indbruddet.

Det kan derfor også være en god ide, og investere lidt penge i, at få en LED kanon, som begynder og blinke helt vildt, med et hvidt kraftigt lys, som signalere til folk, som måtte høre lyden, at der er noget galt i dit hus. Mange butikker har en LED kanon i kombination med en røg kanon, men røg kanonerne er typisk for voldsomme til private hjem.

De fleste selskaber som sælger alarmer tilbyder også en eller anden form for alarm, som sender dig en sms, hvis den skulle gå. Dette er en ekstra tryghed for dig, så hvis du selv er i nærheden, så kan du køre ud til dit hus, og se om det er falsk alarm, eller om du skal alarmere politiet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.