Coaching før turen

Blog

Inden du vælger at tage på en af de mere udfordrende rejser i det kolde nord, kan det være en god ide at finde ud af hvorfor du vil afsted, og hvad du ønsker at få ud af eventyret.

Vi har ofte set folk kaste sig ud i en krævende rejse og ikke været mentalt parate til turen, og det er vigtigt at det hænger sammen. For selv om det er spændende kan det både være farligt, samt til tider have lange perioder med monotom bevægelse, stilhed og kulde, og hvis man ikke er ordentlig indstillet mentalt, så kan det negative hurtigt overskygge det positive.

Derfor er det en god ide at finde ud af hvorfor man vil afsted, hvad vil man have ud af det, og hvad vil det give en personligt. Dertil kan lægges, hvilke forhindringer kan jeg have i forbindelsen med resjen både, før under og efter, og hvordan vil jeg tackle dem. Hvis man ikke er vant til at ræsonnere på denne måde kan det være en god ide at benytte en coach. Choaching benyttes af både sportsfolk, forretningsfolk og almindelige mennesker, men også mange eventyrere og vovehalse benytter coaching tekniker som forberedelse til der kommende strabadser.

Er det alle vi vil anbefale coaching til før de rejser? Ja, det er det egentlig, men fordi at coaching er en generelt et godt værktøj alle steder i livet, men er du i god fysisk form, er vant til at trekke eller har prøvet at ture over indlandsisen, så er det måske ikke nødvendigt.

En af de coaching firmaer vi har haft gode erfaringer med er Mindjuice, du kan læse om deres coaching metoder eller finde en mindjuice coach her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *