E-væsker fra Elekcig

Blog

Måske har du allerede bemærket de forskellige e-cigaretter, som mange folk går rundt med. Måske har du også bemærket, at de findes i mange forskellige dufte, og at nogle danner mere røg end andre? Det, der afgør e-cigaretternes smag, duft og mængden af røg, er den væske i cigaretten, som kaldes for e væske

Hvad er e-væske?

E-væske kaldes også for e-juice, og er den del i cigaretten, der er med til at give den røg, der kommer ud – men også smag og duft. Det kan være en smag af almindelig tobak, men også smage af lakrids, mentol og alverdens frugter som for eksempel jordbær eller æble.

Grunden til at der findes så mange forskellige smage og dufte i e-væskerne, er selvfølgelig, at der skal være noget at vælge imellem. Det er nemlig helt individuelt, hvilken smag og styrke man synes bedst om. Nogle er mest til menthol, lakrids eller æble, mens andre bare gerne vil beholde den velkendte almindelige tobakssmag.

Forskellige e-væsker fra de bedste mærker

Er du på udkig efter en e-væske af høj kvalitet og gerne i mange forskellige smagsvarianter, så finder du hos Elekcig.dk et stort udvalg af e-væsker fra alle de største mærker. Her kan du vælge e-væsker fra blandt andet Hangsen, Liqua og Sundygaard. 

E-væsker i sjove og anderledes smagsvarianter

Hos Elekcig kan du også finde en masse sjove og anderledes smagsvarianter, hvis du er en af dem, der syntes at mentol, lakrids og frugt er smage, som er ved at være lidt kedelige. 

Så kan du finde varianter med sliksmag, som er gået hen og blevet et hit hos mange dampere. Det er for eksempel smagen af blå ugler, vingummi og den skønne variant med friske hyldeblomster, som er smagen af dansk sommer.