Fars dag lige om hjørnet

Familie

For rigtig mange fædre er fars dag noget helt særligt. Det er nemlig her, man kan nyde forkælelse fra resten af familien og for alvor mærke den kærlighed, der gør sig gældende. Ved du endnu ikke, hvad du skal give din far til fars dag så læs med her!

Giv din far en oplevelse på fars dag

Sandsynligvis vil du gerne forkæle din far lidt ekstra på den særlige dag. Dette kan du blandt andet gøre ved at invitere ham ned i Blue City på fars dag. Blue City holder nemlig vaskeægte fars dag, hvor du blandt andet har mulighed for at udfordre din far i at spille spil fra de gode, gamle dage. 

Blue City er en virksomhed, der primært har specialiseret sig i at sælge brugt elektronik. I butikken kan du altså finde alt lige fra brugte computere til brugte iPhones. Fordelen ved at købe den brugte elektronik er, at du både er god mod miljøet og din egen pengepung. 

Gør noget særligt ud af dagen

Vil du gerne vise din far, hvor meget du egentlig værdsætter ham, er det en god idé at gøre noget specielt ud af fars dag. Ved at skabe en anderledes dag får I nemlig et godt minde, som I kan tænke tilbage på sammen. En særlig dag behøver hverken at være specielt dyr eller eksklusiv, det er nemlig de små detaljer, der gør forskellen. 

Du kan for eksempel starte dagen med at lave din fars yndlingsmorgenmad og servere den for ham på sengen. Vælger du ligeledes at bruge dagen på at lave noget sammen med din far, som du ved, at han holder af, får I uden tvivl en uforglemmelig dag. Fars dag er altså en skøn dag for din far, men det kan i den grad også blive en skøn dag for dig selv!