kontorstole

Find en kontorstol der redder ryggen

Blog

Det er ikke unormalt at høre om folk der har et stillesiddende kontorarbejde, med rygskader fra enten at sidde forkert på en stol eller mere generelt at have siddet på en elendig stol. Med rygskader kan man hurtigt komme til at gå anderledes, man spænder i ryggen og går generelt mere sjusket og udsætter kroppen for potentielle flere skader.

Det er af grunde som disse, der gør, at det er vigtigt, at man finder en kontorstol som er god for kroppen og god at arbejde ved; gerne en rummelig en så du har mulighed for at bevæge dig uden at skulle rejse dig, og hvis den samtidig har et bevægeligt ryglæn, så du vil kunne læne dig baglæns efter behov.

  1. Den gode kontorstol kan mærkes i kroppen

Ligesom at en kontorstol, der er usund for kroppen, vil sætte sine spor resten af din hverdag, så vil du med en bevægelig og rummelig kontorstol også kunne mærke hvordan den hjælper dig til at sidde ordentligt, så du undlader at belaste kroppen. 

I tilfælde vil du kunne mærke det allerede så snart du sidder i den, fordi en god stol har det med at give en følelse af en form for frihed. Det er også derfor man ser kontorstole uden ryglæn, fordi det fjerner begrænsningen for, hvor meget du kan strække dig, og hvordan ryggen påvirkes af dette, vil i stedet være dit eget ansvar; så husk de gamle råd om at sidde pænt med rettet ryg, frem for at ligge og flyde i stolen som en anden teenager. 

Søger du en ny stol så kan du ideelt kigge efter om den kan indstilles både i højde – så du undgår benproblemer – såvel som hvilke funktioner der er lagt i rygstykke og selve sædet.