Fra tobak til e cigaret

Blog

Når du er kommet til det punkt hvor du er helt ude af de almindelige cigaretter, kan det være at du til gengæld er blevet afhængig af din e cigaret. Hvis det er tilfældet, er det helt sikkert fordi, at du er blevet så glad for lige en præcis e-juice, at du føler, det er blevet en vane for dig, at indtage lige netop denne smag på daglig basis.

 

Sådan gør du

forskellige e cigaretterDet du skal gøre i dette tilfælde er sådan set såre simpelt, altså hvis du gerne vil trappe ud af din e cigaret, og det vil du rimeligvis nok gerne, eftersom et ryge på en e cigaret for resten af dit liv ikke nødvendigvis er en holdbar løsning. Men ja, det du skal gøre, er, at du skal sige til dig selv, at du ikke længere kan få din gode smag af en e-juice men derimod må nøjes med en smag, som du ikke finder helt ligeså tiltalende. Bild for eksempel dig selv ind, at den smag som du godt kunne lide er gået ud af produktion, og at du derfor, uanset hvad du gør, ikke vil kunne få fat på den.

Det er en god start til at kvitte din e cigaret. Hvad der så nu er vigtigt, er at du ikke bare fluks skifter over til en anden smag som du virkelig godt kan lide. Nej, du skal derimod tvinge dig selv til at vælge en smag, som du ikke nyder særlig meget. Du skal nu bare tillade dig selv at ryge fuldstændig ligeså meget, som du ville have gjort med den tidligere smag, men du vil hurtigt opleve, at når denne smag tiltaler dig det mindre, begynder du også automatisk at ryge mindre. Hvis du så pludselig vænner dig til denne nye smag, skifter du så over til en anden smag, du ikke finder tiltalende.

Via dette link kan du læse mere om e cigaretter forklaret for nybegyndere.

Du kan også lige tage et kig på den her artikel fra TV2, hvor det pointeres at e cigaretter er meget mindre farlige end tobak.