Jeg elsker lingeri

Blog

Men først hvad betyder lingeri? Lingerie som det hedder på Fransk er det vi kalder på dansk undertøj. Jeg syntes den Franske version den frækkeste, eller den mest sensuelle, for at sige det med et pænt ord.

Det hele startede en dag min kæreste havde en veninde på besøg, de sad og drak te i stuen, mens jeg sad i mit arbejdsværelse der støder op til. Da døren var åben overhørte jeg dem tale om lingeri, og det var i meget begejstrede vendinger. Jeg havde ingen ide om hvad de talte om, men jeg var blevet nysgerrig, hvad kunne være så interessant. Så jeg startede med at Google.

Det viste sig at være et fint Fransk ord for frækt undertøj. Jeg prøvede at google den Franske version af ordet “Lingerie”, Google blev ved med at fortælle mig at det var sådan at det staves. Det blev pigerne kun endnu flottere af og undertøjet blev endnu frækkere.

Det var egentligt meget skægt, når jeg søgte ville Google også vise mig resultater fra webshops, det var under tabben “shopping” i toppen af søge siden. Her blev billederne endnu bedre.

Jeg blev lidt optaget af hvad jeg lavede og begyndte hurtigt at variere søgeordet lidt, og søgte nu kun under tabben “shopping” her kunne produkterne også ses med priser, det er sku smart.

Jeg søgte efter “sexy lingerie”, “sexy lingerie bra” bra betyder bh, “sexy lingerie panties” panties betyder trusser, sexy lingerie chemise og mange andre kombinationer, jeg havde en fantastisk tid.

Eller det havde jeg lige indtil jeg hørte min kærestes veninde sige inde fra stuen “din mand sidder og ser på porno, det SVIN” veninden er det man kalder en “betonlebbe” der hader mænd.

Det gik ikke et øjeblik før de stod inde på mit arbejdsværelse, kæreste så skuffet anklagende ud og spurgte med vred stemme “hvad fanden laver du?”

På det tidspunkt var jeg inde på en side der hedder violasky.dk og så deres lingei. Jeg svarede “jeg leder efter en fødselsdagsgave til dig, du har jo fødselsdag på mandag.