Jeg kan huske da jeg var barn og kom på weekendbesøg hos mine bedsteforældre.

Vores blog

Det var altid en fornøjelse at besøge dem og det var så hyggeligt at tilbringe noget tid med dem. Jeg så altid rigtig meget frem til at besøge dem og tænkte hvad de nu havde fundet på, vi skulle lave mens jeg var på besøg. De var begge rigtig gode til at finde på ideer, hvordan vi bedst kunne hygge os og nyde tiden sammen mens jeg var på weekendbesøg. Jeg holdt mest af de weekender, hvor mormor og jeg fremstillede bolcher.

Mormor var virkelig god til det, og vi kunne få timer til at gå med bolche fremstilling. Det er mange år siden nu, men hver gang jeg spiser et bolcher, kommer minderne væltende frem, om weekenderne med mine bedsteforældre. Jeg var en dag på besøg hos min veninde og hun bød på bolcher. Hun havde lige købt nogle heede bolcher, som var virkelig gode, sagde hun. Jeg smagte et og måtte give hende ret. Det smagte så godt og naturligt, som dengang jeg og mormor selv fremstillede bolcher i min mormors køkken.

Der var ingen tilsætningsstoffer i bolcherne fortale min veninde, hvilket imponerede mig endnu mere.

Skønne, naturlige bolcher-  det var hvad de var. De smagte simpelthen så godt at jeg selv blev nødt til at bestille nogle. Jeg har altid nogle heede bolcher til at ligge i skabet, og jeg byder dem mine gæster som alle bliver imponeret over smagen. Min kære mormor er for gammel nu til selv at fremstille bolcher, men jeg har introduceret hende for heede bolcher, og hver gang hun er ved at løbe tør, har hun en bestillingsseddel parat til mig når jeg kommer på besøg. Vi har taget bolcherne til os, og de forbliver i familien. Det er helt sikkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.