Køb trygt din nye hvilestol på nettet

Blog Bolig

Alle har brug for et helle i hjemmet til at læne sig tilbage, læse en god bog, tage en eftermiddagslur eller hyggesnakke med ens kære – særligt når man som pensionist har meget mere tid på hænderne til stille stunder.

Til det har du brug for en hvilestol, der støtter dig alle de rigtige steder og gør det ubesværet at komme op – selv efter at have siddet ned i timevis. Se sortimentet af hvilestole hos Livet Som Senior og læs videre for at få råd til det rette køb.

Den populære klassiker

Leder du efter en behagelig otiumstol i et tidsløst design, bør du investere i Sorø Standard Hvilestol. Sidde- og ryghynderne er lavet af formstøbt koldskum, og beklædningen fås i et udvalg af klassiske, neutrale toner af grå og sort. Dette kombineres med træben og –armlæn i natur lak, olieret eller mørk eg – og der er rig mulighed for tilkøb af matchende fodskammel eller inkontinensbetræk.

Et ekstra løft

Standardmodellen af Sorø-stolen kan kun lænes tilbage manuelt. Ønsker man mere, findes der også en Sorø hvilestol m/ elektrisk sædeløft. Det lækre design, komforten og det brede udvalg af farver og træ er det samme som i storesøsteren – forskellen ligger i, at man med en simpel fjernbetjening på stolens kant kan styre en elektrisk sædeløftfunktion og lægge ryglænet ned.

Det fulde løft

Har du brug for, at din hvilestol giver dig maksimal støtte til både at hvile, sætte dig ned og komme op igen, bør dit valg falde på Pisa-modellen Hvilestol med fuld løft. To motorer indbygget i stolen, så den til forveksling ligner en helt almindelig lænestol, kan både løfte benene og sænke ryglænet såvel som at assistere dig i at rejse dig ved at hæve hele den polstrede del af stolen fra gulvet.