Læg din egen kostplan

Blog

Mange har forgæves forsøgt at følge diverse kostplaner med ønske om at tabe sig, men har måttet opgive hurtigt fordi at gængse kostplaner ofte er for komplicerede. De kræver indkøb af mange forskellige ingredienser, ofte ingredienser som de fleste ikke benytter. Der ud over er de fleste slankekure ofte ekstremt kalorie fattige, og folk føler konstant sult. Hos bodytreatment får man lagt en kostplan, der er bygget over ens normale kost, tilsat nye opskrifter som klienten vælger i samarbejde med kostvejlederen.

“Jeg havde i en årrække ønsket at tabe mig, men havde ikke rigtigt fået noget gjort ved det. Jeg ville tabe mig 14 kg før at jeg ville være tilfreds. Jeg var startet på at spille tennis, at få brændt nogle kalorier af, men det hjalp ikke rigtigt. Jeg havde en dag besluttet mig for at gøre noget seriøst for at tabe mig, ved at spise sund mad. Jeg ville omlægge min kost så det udelukkende var sund mad som jeg skulle spise. ‘ Jeg søgte inspiration mange steder. Jeg fandt den rette inspiration i hos bodytreatment.dk, da deres kostplan ver den som tiltalte mig mest. Det var den perfekte måde at starte på for mig, udover de retter jeg normalt spiste, så havde de masser af gode sunde opskrifter som jeg kunne lide. Nu laver jeg ofte kylling i wok med noget kål og grøntsager og nogle passende krydderier. Det et godt og overskueligt program, og jeg behøvede ikke at tælle kalorier, så det var lettere for mig at hold den sunde kostlinje.” Fortæller Kent på 34.

Så måske er dette en lettere løsning for dem der har svært ved en stram struktureret kostplan. Få lavet en basis kostplan ud fra det du normalt spiser, skær de dårligste retter fra og erstat dem med nye, ja, og så spis mindre portioner, men flere af dem om dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.