Lyst til børnetøj

Blog

Jeg er sikker på, at vi alle sammen kender det, at vi ser noget børnetøj som vi virkeligt godt kunne tænke os, var beregnet til voksne. Det er det dog meget sjældent for ikke at sige aldrig. Det er altså også derfor, at jeg er ret så meget i tvivl om, det rent faktisk ikke også er vejen frem. Jeg har nemlig tit gode forretningsideer, og nu har jeg altså fået endnu en. Jeg har nemlig tænkt mig, at lave noget af det fedeste børnetøj om til voksentøj. Det er slet ikke nogen dårlig ide, og jeg er sikker på, at du sidder på den anden side og nikker med på ideen. Det er måske lige ved, at du sidder og bliver træt af, at det ikke var dig der kom med denne ide. Det kan jeg også sagtens forstå, og det er jo også logisk nok, nu hvor det er mig der fortæller dig om denne smarte ide, som med garanti bliver meget profitabel.

Det fede ved børnetøj

Man kan altså roligt sige, at jeg har ramt lidt af en guldåre, og det håber jeg i hvert fald, at jeg har gjort. Der er jo slet heller ingen tvivl om, at det vil være det bedste for os alle sammen, at gøre dette, og så mener jeg samtidigt også, at det er nødt til at gå op for os alle sammen, hvad meningen med dette børnetøj rent faktisk er. De er jo helt klart mange, og det kan godt være vi starter med at udvikle dette børnetøj koncept i Danmark, men jeg er sikker på, at det ikke kommer til at stoppe her. Jeg tror faktisk at denne ide og dette koncept har potentiale til at blive endnu større og måske en dag så stort, at det simpelthen kommer til at gøre os alle sammen glade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.