Med kreatin kan du få mere ud af din daglige træning

Vores blog

Der er mange mennesker, der spørger efter noget, der vil give det lidt ekstra resultater, når det kommer til træning og kost. Mange er for eksempel begyndt at ændre på deres kostvaner. De er begyndt at spise sushi i stedet for burger, fordi sushi skulle være sundere, da den indeholder fisk med masser af omega-3 fedtsyre. Burger indeholder derimod masser er fedt, der er usundt. Men det er ikke kun på kosten, at folk er begyndt at ændre deres vaner. Det gæler også ligeledes deres træning fordi man vil i højere grad forsøg at få svar på, hvad der skal til for mig før jeg får en lidt bedre træning. Det er noget som kreatin kan give svar på, fordi med kreatin kan man få øge sin styrket. Derfor er kreatin med til at give dig de ekstra resultater, som du er på udkig efter.

 

For mig er kreatin et vidunder af kosttilskud

Jeg startede min træning, da jeg var 26 år gammel. Og ja jeg ved godt, at 26 år lyder ikke ret meget, men i mit tilfælde er det faktisk ret meget. Derfor vil jeg som jeg nævnte tidligere holde fast i kreatin, fordi det er med til at give mig de gode resultater, som jeg ofte er på udgik efter. Men hvorfor skal jeg så blive ved med at holde mig op på disse resultater. Jeg ved ikke, hvordan det hele skal tackles og derfor ønsker jeg at blive klogere på kreatin. Men jeg tror ikke, at jeg nogensinde vil blive klogere. For mig er kreatin et vidunder af kosttilskud, og derfor behøver jeg ikke eksperter til at fortælle mig en masse om det. Det er nok at jeg kan lide og jeg stoler på effekten af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.