Prøv ideen med nye vinduer

Vores blog

Min kone og jeg havde forleden en arkitekt inde for at kigge på vores hus. Vi vil gerne have gjort noget ved det, men vi er ikke ret kreative. Det er så sådan, at ham her arkitekten endte med at foreslå en masse ting. Han sagde dog, at det klart bedste, og det som ville virke bedst og give den bedste positive forandring ved vores hus, ville være at få nye vinduer. Det er ikke engang fordi at det er ret dyrt at få nye vinduer. Jeg ved bare at det blive noget bøvl, og det har jeg virkeligt ikke lyst til at have med at gøre. Det er altså også derfor, at jeg ikke lige helt ved hvad jeg skal gøre af mig selv. Det er jo nu engang sådan, at når det så først er gået op for dig, at det så også kommer til at give langt mere mening på et eller andet tidspunkt. Der er altså ganske enkelt ingen tvivl om dette, og når det så først er gået op for dig, så er jeg da virkeligt heller ikke i tvivl om, at det på en eller anden måde også kommer til at betyde et eller andet. Jeg er sådan set ret sikker på, at når det kommer til nye vinduer, så er det om at holde fast.

Hold fast i nye vinduer

Det er altså sådan, at når du så først har fundet ud af, hvad der rent faktisk skal ende med at ske, at det så helt klart også kommer til at betyde et eller andet. Det er dog sådan, at når det først er gået op for os alle sammen, at det så helt klart også kommer til at betyde et eller andet. Der er dog helt klart ikke så meget at være i tvivl om, og når det først er gået op for dig, så er jeg slet ikke i tvivl om, at nye vinduer var den bedste ide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.