motoriseret1

Sådan kan du også benytte Hovedstaden på

Blog

For en uge siden var jeg en tur nede på den Røde Plads på Nørrebro.


Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på elektrisk løbehjul og cykelstierne var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Først blev jeg lidt forskræmt og vidste ikke helt hvad det var og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Det var særligt folk i 20’erne der kørte rundt på løbehjul, men kostede sådan nogle løbehjul ikke en formue. Jeg spurgte en mand i mørkt tøj og med hætte, og han sagde det bare var noget han havde lejet. Faktisk tilføjede han, at han kørte gratis da han havde fået en rabatkode.


Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Voi, Lime, Circ eller Wind. Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min fornøjelse at jeg kunne bruge en rabatkode. Så derfor søgte jeg hurtig på Wind rabatkode, som var den app jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.


Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da kampagnekoden virkede fint. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en rabat som jeg kunne bruge på appen, der var der også en del andre interessante rabatkoder du kunne benytte. Det er nok ikke den måde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Sådan får du de små pus med

Det kunne være fint at have sine børn med til at opleve de nye typer af motoriserede køretøjer! Ved at gøre tingene sammen så bliver det så meget dejligere! Ikke desto mindre skal han altså beskyttes på hele kroppen og han skal kunne holde varmen hvorfor jeg har ham i sin vandtætte flyverdragt og godt pakket ind med uldne halstørklæder. Om det lille pus så skal prøve et af de her segboards eller et motoriserede løbehjul er helt op til barnet selv. Men det er da utroligt man ikke kan leje airboards på samme facon som med el løbehjul. Indtil den tid hvor vi kan leje må vi købe og her har du en guide til billige segboards, der burde være tilstrækkelig til at fryse rundt i baggården! Men hov du kan jo også gøre det på den helt old school way og lave en sæbekassebil. Her skal du bare bruge en bund fra en barnevogn med alle 4 hjul, nogle træplader eller lignende til at bedække sæbekassevognen, søm, skruer og andet til at fæstne og samle vognen med, nå ja og naturligvis noget at styre med. Sidst vi lavede vores egen sæbekassebil brugte vi for det ikke skal være løgn en gammel stang fra squatrack, som netop kunne fungere perfekt som en type styrefunktion til sæbekassevognen.


Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!