Typisk rejse til Vietnam

Vores blog

Der er mange der forestiller sig en typisk rejse til Vietnam er meget afslappende og dejlig, og det er den helt klart også. Det er altså ret fedt at tænke på, og jeg ville virkeligt også håbe, at det på et eller andet tidspunkt også ville være nødt til at gå op for os alle sammen hvad jeg rent faktisk mente. Det er jo normalt sådan, at når du først er begyndt at kende lidt mere til mig, så ved du også, at jeg godt kan lide at have det afslappet det meste af tiden men at der også skal være plads til lidt fest og farver. Det vil der helt klart være under en rejse til Vietnam, og det er også derfor, at jeg er så sikker på, at en rejse til Vietnam er det helt rette for mig. Jeg kan slet ikke forstå de mennesker som ikke mener det samme, og der er jo direkte nogle personer der siger, at de ikke har lyst til at rejse til Vietnam.

Lyst til rejse til Vietnam

Det er noget som jeg slet ikke kan sætte mig ind i, og hvordan man overhovedet kan have det sådan, kan jeg altså slet ikke lige forstå, og jeg håber sådan set også bare, at det på et eller andet tidspunkt kommer til at gå op for os, og jeg er faktisk også ret så sikker på, at det nok skal komme til at gå meget bedre for os begge to i fremtiden. Det er jo ret fedt, og jeg håber helt klart også, at når du først kender til de mange barer man kan besøge under en rejse til Vietnam så vil det også blive svært for dig, ikke at få lyst til en rejse til Vietnam. Sådan havde jeg det i hvert fald selv, og jeg har faktisk lyst til endnu en rejse til Vietnam.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.