Vælg en certificeret brandrådgiver

Blog

Ethvert byggeprojekt kræver tid, tålmodighed og ekspertise. Og medmindre din virksomhed udelukkende udgøres af bygningsingeniører og andre fagspecifikke rådgivere, skal du sandsynligvis hente en del af ekspertisen udefra.

Brandsikkerhed er ét af byggeprocessens absolutte nøgleord. Og derfor er det vigtigt, at du hyrer en certificeret brandrådgiver til at hjælpe dig med at få realiseret projektet. Måske virker det nærliggende at vælge det billigste firma. Men hele pointen med en bygning er, at den skal kunne stå i årtier og samtidig være sikker for de mennesker, der bruger den. Derfor bør du ikke udelukkende lade pengepungen diktere din beslutning, når du hyrer byggeprojektets projekteringsleder. Hvis du leder efter en leder, som udbyder solid erfaring og et højt kompetenceniveau til rimelige priser, kan du med fordel kontakte Bygkontrol.
Hent din byggehjælp hos Bygkontrol 

Bygkontrol tilbyder grundig og professionel rådgivning i forbindelse med dit byggeri. Virksomheden gør sig blandt andet i projektering og projektledelse, og de fokuserer særligt på projekter, som skaber værdi både på kort og på lang sigt.

Virksomhedens ekspertiseområder omfatter ud over brandrådgivning også omgangen med de relevante myndigheder, statiske beregninger og dokumentation, kontrahering, budgettering, tilsyn og bygge- og arbejdsbeskrivelser.

Derfor skal du outsource byggeprojektets projektering

I de perioder, hvor du har travlt, kan det godt blive anstrengende, hvis du selv skal varetage et helt byggeri. Derfor kan det være en god idé at outsource byggeprojektets projektering til et firma som Bygkontrol.
Bygkontrol har et grundlæggende kendskab til samtlige af byggeprojektets aspekter. Derfor vil du, hvis du hyrer én af deres rådgivere, være sikker på, at du ikke overser noget i processen, og at du når dine deadlines. Hvad end du er idé- og designarkitekt eller ingeniør, vil Bygkontrol kunne rådgive dig gennem projekteringsfasen og hjælpe dig med at komme sikkert i mål med dit projekt.